Bedrijfskleding bedrukken Enschede

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding die kan worden bedrukt in Enschede? Dan bent u bij HV Products in Enschede op het juiste adres. Bedrijfs- en werkkleding speelt een belangrijke rol in de uitstraling van uw bedrijf. Het zorgt niet alleen voor eenheid, maar dient vaak ook als bescherming voor de werkzaamheden die uitgevoerd worden binnen het bedrijf. Wij bedrukken niet alleen kleding, maar ook accessoires zoals mutsen en petten. Dit alles doen wij met een snelle en vriendelijke service. Vindt gemakkelijk wat u zoekt door te filteren op maat, kleur en model. Staat uw product er niet bij? Op aanvraag is alles mogelijk! 

Welke soorten bedrijfskleding kan je laten bedrukken?

Als bedrijf is het belangrijk om eenheid te creëren. Dit kan gemakkelijk met bedrukte bedrijfskleding. Ook wordt uw bedrijf hierdoor zichtbaarder voor de buitenwereld. 

Wij hebben een groot assortiment aan bedrijfskleding die wij bedrukken. Wij bedrukken onder andere: t-shirts, sweaters, polo’s, hoodies, softshell jassen, overhemden, mutsen en petten. Kies bijvoorbeeld voor een nette uitstraling door te kiezen voor het laten bedrukken van onze polo’s of overhemden. Is uw bedrijf vooral buiten werkzaam? Kies dan bijvoorbeeld uit onze hoodies, softshell jassen en/of mutsen.

Wanneer u de juiste kleding heeft gevonden, kunt u gemakkelijk het bestand dat op het kledingstuk moet worden gedrukt uploaden in ons bestelproces. Goede service en klanttevredenheid zijn erg belangrijk voor ons. Daarom helpen wij waar mogelijk en sturen we u altijd een proefversie van het bestelde product op. Zo kunt u gemakkelijk aanpassingen of wijzigingen aangeven voordat de overige kledingstukken worden bedrukt. 

Bedrijfskleding laten borduren

Heeft u liever geborduurde bedrijfskleding dan bedrukte bedrijfskleding? Dat kan! Ook hierbij zijn alle maten, kleuren en zelfgemaakte designs mogelijk. Wij doen dit alleen op aanvraag. Mocht u interesse hebben in het laten borduren van uw bedrijfskleding, gelieve dan het contact formulier invullen.

Bedrijfskleding laten bedrukken bij HV Products

Bij HV Products kunt u alles laten bedrukken. Uw idee wordt werkelijkheid. Zo kunt u, uw eigen logo’s en/of teksten laten bedrukken op uw bedrijfskleding. Daarnaast zijn alle kleuren en maten mogelijk!

Wij bedrukken de kleding aan de hand van een vast kleding bedrukking proces, namelijk:

  1. Zoek uw gewenste product uit of vraag deze aan.
  2. Geef uw bijbehorende kleuren, maten en aantallen door.
  3. Upload de bestanden die op de kleding moet worden gedrukt.
  4. Geef aan waar de logo’s en/of teksten op de kleding moet worden gedrukt.
  5. Wij sturen u een proefmodel toe.
  6. Indien u akkoord bent, worden de kledingstukken bedrukt.

Hetzelfde proces geldt voor het borduren van de werkkleding.

Bestelling plaatsen? Vraag dan gelieve een offerte aan.
Vragen? Vul dan gelieve het contact formulier in of contacteer ons telefonisch op 053 436 8282.

Contact

Heeft u interesse in drukwerk? Wij drukken alle soorten kleding.

Neem contact op >

Patrick Vunderink

Druk en textiel specialist

5/5 - (1 stemmen)