T-shirts bedrukken Hengelo

Snel nog een t-shirt voor de carnaval laten drukken in Hengelo? Of bent u nog op zoek naar een drukkerij voor de kampioenshirts voor uw volleybalvereniging? Wij helpen uw graag, direct en snel verder! HV products is namelijk gespecialiseerd in het laten drukken van kleding! In ons 35-jarig bestaan hebben wij alle soorten bedrukkingen voorbij zien komen. U kunt daarom bij ons uw kleding laten borduren, zeefdrukken, digitaal drukken, of kiezen voor één van de overige druktechnieken. Mocht dit u allemaal niks zeggen, wij kiezen vaak de beste techniek voor de klant zijn vraag, maak dus uw wensen bekend en wij helpen u verder. Al jarenlang weten klanten in Hengelo ons te vinden, de koopargumenten die wij van onze Hengelose klanten te horen krijgen zijn de volgende:

Persoonlijk contact: Wij vinden het belangrijk dat u persoonlijk goed behandeld wordt. Zou kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen, indien nodig dan begeleiden wij u persoonlijk door het bestelproces, wij doen er in ieder geval alles aan dat u kleding eruit komt te zien zoals u dat wilt.

Snelheid: Er word nog wel eens te laat begonnen met het uitzoeken van een drukkerij. Kan gebeuren natuurlijk. Waar u dan niet op zit te wachten is de opmerking “volgende week wordt uw bestelling in behandeling genomen” Onze drukkerij in Enschede is in staat direct te schakelen, en vaak kunnen wij de bestelling dezelfde dag nog in productie nemen.

Goedkoop: Wij zijn niet duur! Waarom niet, omdat wij niet een duur machinepark + kantoor hebben. Wij zijn dan ook specialist in het goedkoop en snel leveren van kleine hoeveelheden. Maar daarover meer informatie in de volgende alinea.

Groot aanbod: Wij hebben een groot aanbod van allerlei soorten kledingstukken die wij kunnen bedrukken. Denk aan pettenjassensweaterspolo’s en nog veel meer. Via onze vaste leverancier kunt u direct kleding bestellen. Kortom wij kunnen u dus geheel en al ontzorgen op het gebied van kleding drukken.

Klein aantal t-shirts laten bedrukken in Hengelo?

Onze kracht zit in onze flexibiliteit! Zo kunnen wij snel een kleine bestelling voor u drukken zonder daarvoor minimum prijzen te hanteren. U betaald bij ons daarom geen grote prijs voor een kleine hoeveelheid. Daarbij gaan wij verder voor onze klanten dan de grote online drukkerijen. Wij nemen de moeite voor spoedklussen en zijn bereid kleding langs te brengen als de situatie daarom vraagt.

Direct t-shirts laten bedrukken?

Wil je direct een bestelling plaatsen om t-shirts of andere soort kleding te laten bedrukken. Ga hier naar de juiste pagina:

Over HV Products

Al meer dan 35 jaar zijn wij een betrouwbaar en goedkoop adres voor het laten bedrukken van kleding. Het is dan ook niet voor niets dat wij al 35 jaar bestaan! Van oorsprong ligt onze expertise vooral op het vlak van kleding bedrukken voor sportclubs en andere sportverenigingen. Door de loop der jaren hebben wij onze expertise echter uitgebreid en zodoende kunnen wij ook uitstekend bedrijven, studentenverenigingen en particulieren helpen bij hun vraagstukken m.b.t. het bedrukken van kleding.

Contact

Heeft u interesse in drukwerk? Wij drukken alle soorten kleding.

Neem contact op >

Patrick Vunderink

Druk en textiel specialist

5/5 - (1 stemmen)