Persoonlijk contact

U kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken. Indien nodig helpen wij u graag persoonlijk bij het bestelproces zodat u zeker weet dat u het juiste kledingstuk ontvangt.

Snelheid

Uw bestelling wordt bij ons altijd direct in behandeling genomen. Dus als met spoed een bedrukt kledingstuk nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Goedkoop

Wij zijn niet duur, dit is mogelijk omdat wij geen groot kantoor + machinepark hebben. Wij zijn specialist in het goedkoop en snel leveren van kleine hoeveelheden.

Merchandise laten bedrukken

Wilt u merchandise laten bedrukken voor bijvoorbeeld uw evenement, vereniging, merk of bedrijf? HV Products in Enschede heeft het aanbod dat u zoekt. Merchandise zorgt voor meer naamsbekendheid, extra inkomsten en geeft u de mogelijkheid om een boodschap over te brengen aan uw doelgroep. Daarnaast wordt merchandise ingezet bij sportclubs en kopen fans het om hun idolen te supporten.

Waarom merchandise laten bedrukken?

Door merchandise in te zetten, maakt u doorlopend reclame zonder elke keer opnieuw geld uit te geven aan campagnes. Het is een investering die door de kwaliteit van onze producten duurzaam is. Het bereik en effect van het dragen of verkopen van merchandise kan enorm veel impact hebben. Het laten bedrukken van merchandise kan daarbij een echte boost geven aan startende ondernemingen. Zo heeft u het bedrag dat u investeert snel weer terugverdiend. Maar ook sportteams hebben baat bij merchandise. Terwijl het team in onze sportkleding straalt, mag de juiste merchandise aan de zijlijn natuurlijk niet ontbreken. Door merchandise ontstaat een saamhorigheidsgevoel onder supporters en fans.

Kies ons voor hoge kwaliteit merchandise

Bij HV Products kunt u terecht voor verschillende soorten merchandise. Kies bijvoorbeeld voor een T-shirt, sweater, trui of polo. Daarnaast is het ook mogelijk om merchandise te laten maken van een pet of muts. Bij HV Products kunnen we elk textiel te bedrukken. Heeft u vragen over onze merchandise of over onze andere producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag! We zijn bereikbaar op 0534368282 of door het sturen van een e-mail naar info@hvproducts.nl. Bestel nu uw eigen merchandise in onze webshop of kom langs in onze showroom in Enschede.

Impressie van HV Products

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van HV Products?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je ergens mee helpen?