Drukkerij Enschede

Op zoek naar een drukkerij in Enschede? Hv products helpt je verder! Wij zijn een drukkerij die alle kleding kan bedrukken, snel en voordelig! Waar je bij veel drukkerijen alleen grote bestellingen kan plaatsen, kun je bij ons ook terecht met een kleine oplage tegen een kleine prijs! Wij zijn een drukkerij in Enschede met al meer dan 35 jaar ervaring.

Waarom klanten kiezen voor deze drukkerij in Enschede

Wij hebben al lopen vertellen in deze tekst dat we gespecialiseerd zijn in het snel en goedkoop drukken van shirts. Of dit zo is kun je je natuurlijk altijd afvragen. De punten die wij van onze klanten horen en waarom zij bij ons hun shirts laten bedrukken zijn:

Persoonlijk contact: Wij vinden het belangrijk dat u persoonlijk goed behandeld wordt. Zou kunt u 24/7 bij ons terecht met uw vragen, indien nodig dan begeleiden wij u persoonlijk door het bestelproces, wij doen er in ieder geval alles aan dat u kleding eruit komt te zien zoals u dat wilt.

Snelheid: Er word nog wel eens te laat begonnen met het uitzoeken van een drukkerij. Kan gebeuren natuurlijk. Waar u dan niet op zit te wachten is de opmerking “volgende week wordt uw bestelling in behandeling genomen” Onze drukkerij in Enschede is in staat direct te schakelen, en vaak kunnen wij de bestelling dezelfde dag nog in productie nemen.

Goedkoop: Wij zijn niet duur! Waarom niet, omdat wij niet een duur machinepark + kantoor hebben. Wij zijn dan ook specialist in het goedkoop en snel leveren van kleine hoeveelheden.

Groot aanbod: Wij hebben een groot aanbod van allerlei soorten kledingstukken die wij kunnen bedrukken. Denk aan petten, jassen, sweaters, polo’s en nog veel meer.

Druktechnieken die wij gebruiken bij HV Products

Er zijn veel druktechnieken op de markt, het kan lastig zijn om de juiste techniek te kiezen als je niet thuis bent in deze materie. Wij hebben daarom enkele van de meest gebruikte druktechnieken voor u op een rijtje gezet:

Zeefdruk:  Zeefdruk techniek is een veel voorkomende en eenvoudige manier van bedrukken. Allereerst wordt een fijn gaas over een raamwerk gespannen. Dit raam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige emulsie die door middel van een film wordt belicht. Vervolgens brengt men de inkt aan op het raam aan, zodat de vorm van de sjabloon op het t-shirt kan worden afgedrukt.

drukkerij enschede

Borduren:  Kleding borduren begint natuurlijk met een ontwerp en een kledingstuk. Op basis van het ontwerp maakt de borduurder een digitale borduurkaart waarop te zien is welke ‘steken’ de borduurmachine gaat maken. Niet alleen het ontwerp, ook het te borduren textiel bepaalt hoe de borduurder te werk gaat. Stoffen van zware kwaliteit (bijvoorbeeld jassen en tassen) vragen om een andere aanpak dan lichtere materialen (t-shirts en poloshirts).

Kleding borduren

Deze twee technieken zijn nu uitgelicht, voor meer info over andere technieken, neem contact met ons op.

Direct een bestelling plaatsen

Wil je direct een bestelling plaatsen om kleding te laten bedrukken. Ga hier naar de juiste pagina:

5/5 - (3 stemmen)
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je ergens mee helpen?