Bestel hier uw overhemd met bedrukking

Home » Overhemden

Overhemd bedrukken in Enschede

Laat uw overhemd bedrukken bij HV Products in Enschede. Wij zijn een specialist op het gebied van kledingstukken bedrukken. HV Products is een kleine drukkerij die al meer dan 30 jaar actief is in de textieldruk en merchandise. Inmiddels kennen wij alle fijne kneepjes van het vak waardoor we altijd topkwaliteit leveren aan onze klanten. Voor het bedrukken van uw overhemd is onze drukkerij in Enschede een goede keuze.

Bestelproces overhemd(en)

  1. Zoek uw gewenste overhemd(en) uit bij onze leverancier.
  2. Geef uw gewenste overhemd(en) (site leverancier) + bijbehorende maten en aantallen door.
  3. Upload bestanden die op het overhemd moeten worden gedrukt.
  4. Geef aan waar de logo’s of teksten op het overhemd(en) moeten worden gedrukt.
  5. Wij sturen u een proefmodel toe.
  6. Indien akkoord worden de overhemd(en) afgedrukt.

Heeft u toch nog vragen over het bestelproces?

Bel dan 053 436 8282

Of mail naar: info@hvproducts.nl

Uw overhemd laten bedrukken bij de specialist in Enschede

We hebben meerdere modellen, kleuren en maten overhemden. Maar ook andere kledingstukken en accessoires, zoals t-shirts, truien en petten behoren tot ons aanbod. Wanneer u ervoor kiest om langs te komen in onze showroom in Enschede bespreken we samen uw wensen en verwachtingen. We begrijpen dat sommige klanten liever online bestellen. Ook dat is bij ons mogelijk! Zoek uw gewenste overhemd uit bij onze leverancier en geef ons de bijbehorende maten en aantallen door. Upload vervolgens de bestanden die op het overhemd gedrukt moeten worden. Geef daarbij aan waar de afbeelding op het overhemd moet staan. We sturen u altijd een proefmodel toe wanneer u besluit uw overhemd te laten bedrukken bij onze drukkerij in Enschede. Bent u niet helemaal tevreden? Wij passen het graag voor u aan! Zo houden we onze klanten te allen tijde tevreden.

Betaal een mooie prijs voor uw hoeveelheid

Doordat we een kleine drukkerij zijn besparen we op kantoorkosten en de kosten van een machinepark. Dit maakt HV Products dé specialist in het goedkoop en snel leveren van kleine hoeveelheden kleding van topkwaliteit. Uw bestelling wordt altijd direct in behandeling genomen. Heeft u met spoed een bedrukt kledingstuk nodig? Wij helpen u graag. Voor vragen en informatie neemt u contact op met ons op. Bel naar 0534368282 of stuur een e-mail naar info@hvproducts.nl. Bestel nu het kledingstuk dat u wilt laten bedrukken!

Geef hier uw bestelling door.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je ergens mee helpen?